Hjemmeside til den franske vinproducent ‘Château d’Escurac’

I sommeren 2019 besøge vi den franske vinproducent “Château d’Escurac“. I den forbindelse har vi udarbejdet hjemmeside til producenten.

CMS-System
  • WordPress
URL
Kunde
Château d’Escurac
Årstal

2019

Hjemmesiden er lavet for den franske vinproducent “Château d’Escurac“. I sommeren 2019 besøge vi den franske producent sammen med Nicklas Borgen fra Glumi. I den forbindelse har vi udarbejdet hjemmeside til producenten. Vi har produceret en præsentationsvideo af virksomheden og taget billeder til hjemmesiden. Vi har samtidig også produceret nok indhold til deres sociale medier for et helt år.

Hjemmesiden fortæller ikke bare om de fantastiske vine som Château d’Escurac producere, men samtidig også om den smukke og barske historie historie bag stedet. På hjemmesiden kan man derfor også læse om historien. Både historien bag stedet, men også historien bag de forskellige vine og hvordan vinen bliver produceret.

Screenshots fra hjemmesiden set på mobil

Screenshots fra videoen produceret i Frankrig.

Hjemmeside på flere sprog

Hjemmesiden er samtidig tilgængelig på to forskellige sprog med mulighed for udvidelse til endnu flere sprog i fremtiden. De nuværende sprog er engelsk og fransk. Man har mulighed for at vælge sprog i toppen af skærmen hvor man kan vælge mellem det engelske og franske flag.

Det visuelle udtryk på hjemmesiden er lavet fra bunden. Vi har selv måtte finde på det visuelle udtryk. Vi har dog forsøgt at læne os op ad virksomhedens logo som er blevet lavet for mange år tilbage. Logoet har et autentisk fransk udtryk som vi har forsøgt at lade gå igen på hjemmesiden.

Vi har samtidig også skulle overholde en række franske love og regler. Lovene fortæller os blandt andet, at der på hjemmesider med eksempelvis alkohol skal være en form for advarsel inden man bevæger sig ind på siden. Vi har kombineret denne advarsel for mindreårige med sprogvalget på hjemmesiden. Man bekræfter dermed, at man er over 18 ved at vælge sprog, hvorefter man bliver lukket ind på siden.

Kan du lide vores arbejde? I det tilfælde vil vi meget gerne høre fra jer/dig. Kontakt os for en uforpligtende samtale, så finder vi en løsning i fællesskab!

Besøg hjemmesiden her
CHATEAUDESCURAC.COM