Har du brug for at vide mere om hvem vi er og hvad vi arbejder med?

POLY MEDIA er et ungt og kreativt produktionsselskab, som arbejder med alle genre indenfor film og visuel formidling. Ordet ‘poly’ er af græsk oprindelse og betyder oversat  ‘mange’ – altså strækker vores kompetencer sig bredt.

Vi har med stor sandsynlighed mulighed for at hjælpe dig med at realisere lige netop den idé DU har i tankerne. Samtidig er vi en del af kontorfællesskabet hos Elværket i Skive, hvor der sidder en bred vifte af andre kompetente mennesker.

En af de ting vi ofte spurgt til, det er: “Hvad koster det?”. Hvortil vi svarer: “Det kommer helt an på hvad du skal have lavet”. For os er det ikke muligt at sætte film på formel… Alle opgaver er forskellige – du får derfor den bedste løsning ved at lade os skræddersy et tilbud. For os findes der hverken for små eller for store opgaver. Vi vender hurtigt tilbage og tager gerne en uforpligtende snak om dine idéer og visioner.

Uanset hvad du har brug for, så sammensætter vi et team med de rette mennesker til at kunne løse opgaven. Er du stadig usikker på om vi kan hjælpe dig, så ring eller skriv til os, så finder vi en løsning i fællesskab.

Adresse

Vi er placeret i Skive, Midtjylland, men elsker at rejse rundt i landet!

Brårupgade 18C,
7800 Skive

Mail: kontakt@polymedia.dk
Tlf: +45 25 70 59 58
CVR: DK 40 11 92 56

Hvem er “vi”?

Hej! Mit navn er Jacob og det er mig du møder i telefonen, såfremt du vælger at kontakte os. Jeg har arbejdet indenfor filmbranchen i omkring 6 år, hvoraf jeg har været selvstændig i 2 år med firmaet POLY MEDIA. Jeg færdiggjorde gymnasiet i sommeren 2020 og har siden arbejdet fuld tid i eget firma. Til daglig sidder jeg på kontor i Elværket i Skive, hvor jeg har lejet en kontorplads.

I det daglige sidder jeg med langt størstedelen af alle arbejdsopgaver. Jeg varetager opgaver såsom; preproduktion, planlægning, optagelser, redigering, grafisk design, webdesign, motion graphics m.m.

  • Certificeret Dronepilot (II. 1A Op til 1,5 kg.) Se attest.
    (17-11-2019), ABC Flight Academy ApS