Ny hjemmeside til firmaet Reshape Biotech

ReshapeBiotech er et forholdsvis nyt startup firma, som arbejder med automatisering indenfor bioteknologi. Firmaet ønskede at få lavet en hjemmesiden med henblik på at skabe større opmærksomhed omkring deres produkt.

CMS-System
Wordpress
URL
http://reshapebiotech.com/
Kunde
Årstal

2020

Visitkort udarbejdet i forbindelse designskabelon for ReshapeBiotech

ReshapeBiotech er et forholdsvis nyt startup firma, som arbejder med automatisering indenfor bioteknologi. Firmaet ønskede at få lavet en hjemmesiden med henblik på at skabe større opmærksomhed omkring deres produkt. Hjemmesiden giver kunderne en bedre forståelse for produktet. Dog har netop forståelsen for produktet været en udfordring, da firmaet på nuværende tidspunkt endnu ikke har nogle gode billeder af produktet. Faktisk har billeder i det hele taget været en mangelvarer da vi satte os for at begynde på hjemmesiden. Vi har derfor gjort et stort stykke arbejde i at skabe det grundlæggende design og layout på hjemmesiden, så hjemmesiden på længere sigt kan få tilført nye elementer og indhold.

Vi er samtidig også utrolig glade for, at holdet bag ReshapeBiotech endnu engang vælger at kontakte os. Det er nemlig ikke første gang at vi stifter bekendtskab med dem. Tilbage i Maj 2019 udarbejdede vi logo og designskabelon for firmaet. Det har dannet grundlag for firmaet visuelle identitet og det er derfor oplagt at vi nu igen hjælper firmaet med at videreudvikle deres identitet som vi i forvejen har kendskab til.

Screenshots fra hjemmesiden set på mobil

Hjemmesidens grafiske udtryk stammer fra det udtryk, som blev lavet tilbage i Maj 2019. Logoet som blev skabt tager udgangspunkt i skrifttypen ‘GT Haptik’ som også er gennemgående på hjemmesiden. De afrundede hjørner er et gennemgående udtryk på tværs af hjemmesiden. Elementerne har til formål at komplimentere logoet og det samlede udtryk.

Kan du lide vores arbejde? I det tilfælde vil vi meget gerne høre fra jer/dig. Kontakt os for en uforpligtende samtale, så finder vi en løsning i fællesskab!

Besøg hjemmesiden her
RESHAPEBIOTECH.COM