Ny hjemmeside til ‘kontorbeplantningen.dk’

KontorBeplantningen er erhvervslivets grønne fagmand og hjælper med indretning af grønne kunstige planter i din virksomhed! KontorBeplantningen kan med deres nye hjemmeside give kunderne et bedre indblik i virksomheder og de mange løsninger som gør sig gældende ved indretning. Ikke mindst er det muligt at finde inspiration på virksomhedens nye hjemmeside!

CMS-System
Wordpress
URL
https://kontorbeplantningen.dk/
Kunde
Årstal

2020

KontorBeplantningen blev startet med målet om, at ændre på den måde virksomheder og naturen arbejder sammen. Gennem vores planter og krukker skaber vi miljøer både kunder og medarbejdere kan lide at være i. Vi er et tæt knyttet hold af seks medarbejdere, samt en håndfuld loyale samarbejdspartnere som alle sætter en dyd i at yde en behagelig og professionel service.

For medarbejderne hos KontorBeplantningen er frihed, glæde og motivation en stor faktor i hverdagens arbejde. Formålet med vores side og bloggen er også at vise, vores personlighed og hvordan vi arbejder i hverdagen

Farver

Det har været vigtigt ift. valg af farve på hjemmesiden at de alle kan komplimentere hinanden og bruges i sammenhæng med hinanden. Farverne er rolige, dæmpede og samtidig med et nordisk vibe som fremstår troværdigt.

Grøn

#41704b

Brun

#9e6853

Sand

#ddddd2

Himmel

#a3bdcd

Besøg hjemmesiden her
KONTORBEPLANTNINGEN.DK