Ny hjemmeside til Green Innovation Week

Green Innovation Week er samlingspunktet, hvor vi i fællesskab udvikler fremtidens grønne løsninger – på tværs af uddannelser, erhverv og kommuner. Green Innovation Week er under udvikling og den nuværende hjemmeside er startskudet til hvad der har rigtig stort potentiale.

CMS-System
Wordpress
URL
giw.dk
Kunde
Green Innovation Week
Årstal

2021

I forbindelse med den nye hjemmeside (giw.dk) har vi også designet Green Innovation Week’s nye logo. GIW’s logo har til formål at afspejle en begivenhed, og et samlingspunkt for udvikling af fremtidens grønne løsninger – på tværs af uddannelser, erhverv og kommuner. Logoet er opbygget som en slags kvadratiske byggeklodser. Den modulære tankegang gør det muligt at bruge logoet i mange forskellige sammenhænge. Formålet har dog være at udvikle en design-dna, som er let genkendelig uanset budskab.

Farver

Særligt den grønne farve har spillet en vigtig rolle i designprocessen. Farven har et råt look og passer ind i Green Innovation Week. Det har været vigtigt ift. valg af farve på hjemmesiden, at de alle kan komplimentere hinanden og bruges i sammenhæng med hinanden.

Grøn

#284443

Lysegrøn

#537365

Brun

#543F2A

Blå

#37687C

Lyseblå

#AABFC5

Gul

#DAB451

Besøg hjemmesiden her
GIW.DK