Ny hjemmeside til ‘elvaerketskive.dk’

Elværket er et fællesskab om udvikling på skiveegnen – på tværs af erhverv, uddannelse og kommune. Elværket tilbyder en bred vifte af tilbud fra coworking, makerspace og innovation, til netværk og iværksætteri. Hjemmesiden har til formål at samle de mange aktiviteter og tilbud ét sted og derved gøre det nemmere for aktører at forstå og engagere sig i Elværket.

CMS-System
Wordpress
URL
elvaerketskive.dk
Kunde
Innovation Skive
Årstal

2020

I forbindelse med den nye hjemmeside (elvaerketskive.dk) har vi også hjulpet med Elværkets logo. Elværkets logo har til formål at afspejle en organisation, hvor der bliver samarbejdet med mange forskellige aktører på tværs af erhverv, uddannelse og kommune. Farverne og stregerne i logoet symbolisere netop disse tråde ud mellem erhverv, uddannelse og kommune og giver et frisk, moderne og ungdommeligt feel.

Farver

Særligt den grønne farve har spillet en vigtig rolle i designprocessen. Farven har et råt look og passer ind i Elværket. Det har været vigtigt ift. valg af farve på hjemmesiden, at de alle kan komplimentere hinanden og bruges i sammenhæng med hinanden.

Grøn

#284443

Lysegrøn

#537365

Brun

#543F2A

Blå

#37687C

Lyseblå

#AABFC5

Gul

#DAB451

Besøg hjemmesiden her
ELVAERKETSKIVE.DK