Skip to main content
Videoproduktion

Onlinekursus i laser-måleudstyr for Andersen & Nielsen A/S

Vi har I samarbejde med Andersen & Nielsen afviklet en lang række onlinekurser for XL-byg og AO (Brødrene A. & O. Johansen). Formålet med kurserne har været at styrke medarbejdernes viden, troværdighed, problemløsning, salgsargumenter og træning til opsalg. Initiativet omkring onlinekursus har i år erstattet de traditionelle uddannelsesdage, som Andersen & Nielsen A/S tidligere har gennemført forskellige steder i landet, med varigheder fra 4-5 timer. Vores onlinekurser har derfor, i denne omgang, i langt højere grad været komprimeret og fokuseret, da vi har formået at gennemføre disse kurser på mellem 1-1,5 timer. Og hvor der samtidig har været mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Afviklingen af online-webinar har samtidig givet os mulighed for at optage sessionerne og de vil dermed kunne bruges og ses igen på et senere tidspunkt. Det sikrer samtidig, at alle kursisterne får samme information – altså giver det en form for kvalitetssikring ift. den information der bliver videregivet.

Er du interreseret i at vide mere om mulighederne indenfor livestreaming og online-webinar, så tvivel ikke med at kontakte os. Det er som altid 100% uforpligtende.

KONAKT OS HER