Skip to main content
Videoproduktion

Liveshopping hos Guldsmed Ø

Videoshopping er kommet for at blive! – også efter corona-nedlukning! Selv et lille setup kan fører til store resultater. Her hos Guldsmed Ø viser Marie Østergaard sine smykker frem for sine kunder og giver samtidig en personlig og nærværende shopping-oplevelse over nettet. Vigtigst af alt betyder liveshopping at kunderne har mulighed for at stille spørgsmål undervejs og måske endda blive lidt klogere. Vi er klar på at udbrede konceptet.

Er du interreseret i at vide mere om liveshopping og har du mod på at give det et forsøg? Så kan du med fordel tage kontakt til os. Det er som altid 100% uforpligtende.

Se et uddrag af videoen fra Facebook Live her. (Vi oplevede desværre en afbrydelse i starten af udsendelsen, som er blevet klippet fra).

Selvom det kan være smart at sende live fra mobilen giver et større setup en bedre billedekvalitet og muligheden for at afvikle grafik. Smykkerne som før var små og utydelige, da de blev filmet med en mobil, står nu knivskarpt på skærmen og kunderne har bedre mulighed for at forestille sig hvordan smykket ser ud.

Se også hjemmesiden vi har udviklet for Guldsmed Ø. Hjemmesiden har til formål at give kunderne et godt indtryk af butikken og værkstedet. Her kan man læse mere om butikken og Marie’s historie. Samtidig er hjemmesiden kombineret med webshop hvor der bliver solgt alle former for smykker. Kunderne kan samtidig bruge hjemmesiden som inspirationsside.