Skip to main content
Bag kameraet

Kom med bag kameraet på produktion i Frankrig

By 11/12/2020februar 16th, 2021No Comments

I 2019 besøgte vi Jacob Buchhave & Nicklas Borgen vinproducenten ‘Château d’Escurac’ i Frankrig. I forbindelse med vores besøg producerede vi både videomateriale, hjemmeside og stillbilleder til virksomheden. Da vi sidste år besøgte vinproducenten var vi afsted i Juli månede, men i skulle vi deltage i høsten, hvilket har resulteret i en video om vin fra drue til flaske. Har du endnu ikke set videoen fra Frankrig, så finder du den her, men i denne omgang vil vi tage dig med bag kameraet fra da vi var på produktion i Frankrig.

"Jeg har haft æren af at samarbejde af flere omgange med Jacob og Polymedia. Da jeg mødte Jacob første gang hjalp han med at lave en hjemmeside til mit firma, med markedsføring og med at producere billede- og videomateriale. Han lavede en film for at præsentere mit firma og det har været over min forventninger at arbejde sammen om det. Jacob er i stand til at forstå, hvad man ønsker og forestiller sig. Han er professionel, seriøs, kreativ og kommer med mange gode ideer. Han er meget dygtig til at producere film/ videoer af god kvalitet, både med klipning og med lyd. Jeg har været så imponeret over den første film han lavede til mig, at vi nu er i gang med en anden. Jeg kan derfor varmt anbefale at arbejde med Polymedia!"

Anne LandureauEjer af Chateau d'Escurac

Kom også med bag kameraet, da vi for sjov lavede optagelser ude i Hall A i Skive. Oprindeligt skulle Tobias Meier have været med til Frankrig, men i videoen her afdækker vi den lidt krøllede historie om hvorfor Tobias blev taget til fange af Daniel og hvordan vi lavede optagelserne.