Skip to main content
Anmeldelser

Anmeldelse af POLY MEDIA som fast mediepartner

By 09/02/2019februar 16th, 2021No Comments

Sådan hjalp vi SURFMORE

Hos surfmore havde de brug for en fast mediepartner, som mestre alle parametre indenfor markedsføring og medieproduktion. Samarbejdet har udviklet sig til, at vi nu hjælper surfmore med alt fra videoproduktion, webdesign, stillbilleder og grafik. Til SoMe (social media), online markedsføring og meget mere.

Størstedelen af surfmore’s markedsføring foregår på Instagram og Facebook. Her har vi produceret en lang række content både i form af video, billeder, lyd og grafik.

"Hos SURFMORE havde vi brug for en fleksibel og pligtopfyldende mediepartner, som forstod vores brand og behov. En gennemgående stærk dialog, og et samarbejde som konstant er vokset med tiden, har gjort POLY MEDIA til trofast samarbejdspartner, når det kommer til udvikling og produktion af video. Koncept og idéudvikling, produktion, eksekvering og upload til vores platforme. POLY MEDIA mestre alle parametre i processen og dette har gjort dem til fast mediepartner hos SURFMORE."

Jeppe ThomsenSURFMORE

Se hvilket content vi har produceret til SURFMORE’s sociale medier.

Vi har hjulpet med produktionen af alt fra video og stillbilleder til animationsvideoer, grafisk arbejde og webdesign. Vi har blandt andet produceret en lang række instruktionsvideo som er blevet brugt på hjemmesiden til at instruere førstegangsbrugere og andre som søger gode råd og erfaring.

Vi har sammen med surfmore lavet en lang række photoshoots hvor vi har produceret content i form af både video og billeder som er blevet brugt på diverse platforme. Stillbilleder viser oftest udstyret i brug samtidig med, at vi har forsøgt at fortælle den gode historie om at være på vandet.

Instruktionsvideo

Både virksomheder og skoler er begyndt at bruge video som undervisningsværktøj fordi det er lettere at opfatte for modtageren. Vi har netop produceret en lang række undervisningsvideoer/materiale for SURFMORE. Videoerne skal bruges til at instruere førstegangsbrugere og nybegyndere til SUP.

Instagram Storries

Hvis en video skal produceres til de sociale medier, er det vigtigt, at den bliver produceret efter de rigtige præmisser. Vi har stor erfaring indenfor video til de sociale medier og har stor erfaring og know-how om hvad der virker og ikke virker. Videoerne filmer vi både i høj -og bredformat og tilpasser derfor indholdet til de forkellige medier.

Animationsvideo

Både virksomheder og skoler er begyndt at bruge video som undervisningsværktøj fordi det er lettere at opfatte for modtageren. Vi har netop produceret en lang række undervisningsvideoer/materiale for SURFMORE. Videoerne skal bruges til at instruere førstegangsbrugere og nybegyndere til SUP.

Google Ads

Google Ads er alle de display-ads du ser når du surfer rundt på nettet. Reklamerne er blevet brugt til at øge salget på ‘surfmore.dk’ og grafikken har derfor en stor betydning for salget, da det er den der gerne skulle fange folks opmærksomhed. Reklamerne er produceret i flere forskellige størrelser og formater, så de kan bruges forskellige steder på nettet.